Őszi feltöltődés kettesben

Itt az idő, hogy romantikára váltsuk Kapcsolat kártyánkat!

Itt az idő, hogy romantikára váltsuk Kapcsolat kártyánkat!

Vége a nyári forró hangulatnak, beköszöntött az ősz. De nem csak a melegebb hónapokban tölthetünk el meghitt pillanatokat a kedvesünkkel, hanem ősszel is rengeteg élmény vár ránk. S abban, hogy a pénztárcánkat is kíméljük az őszi szezonban, a Telekom Kapcsolat program is segít.

Forrás: Travelo

Egy este a moziban, a romantikus vagy éppen akciófilm után pedig vacsora egy hangulatos étteremben – bizony sok ezer forintba kerülhet. A Telekom Kapcsolat programja viszont segíthet abban, hogy az ilyen felejthetetlen esték ne számítsanak kivételes ünnepnapnak.

Forrás: Travelo

Nem csak a hétvégéken, hanem a hétköznapokon is bármikor igénybe vehetjük Kapcsolat kártyás kedvezményünket, ha egy kis programra vágyunk kedvesünkkel. Akár egy fedett élményfürdőben szeretnénk kikapcsolódni a habok között, akár egy vízi parkban csúszdáznánk, vagy esetleg egy étteremben szeretnénk egy kellemes vacsorát kettesben tölteni választottunkkal. A multiplex mozikban sem kell spórolnunk a pattogatott kukoricán, sőt bátran tervezhetünk egy hosszabb romantikus hétvégét is, hiszen a Telekom Kapcsolat program partnereiként utazási irodák és szállodák segítenek nekünk abban, hogy nyugalomban és nem utolsó sorban költségkímélően tölthessünk el néhány napot kedvesünkkel. A Kapcsolat Kártya felmutatásával ugyanis 5-20 százalékot is megspórolhatunk a különböző szolgáltatások végösszegéből.

Forrás: Travelo

A Kapcsolat program keretében a Telekom hűséges ügyfelei további előnyökhöz és élményekhez juthatnak. Az idei évben a program számos kedvezményeleme megújult, az együttműködő partnerek köre jelentősen kibővült, így az ügyfelek még gazdagabb kínálatból válogathatnak. A T-Mobile és T-Home ügyfelei közül bárki ingyenesen igényelhet Kapcsolat kártyát az interneten, telefonon vagy személyesen a T-Pontokban. Az országszerte több mint 200 elfogadóhelyen pedig elegendő felmutatni azt az éppen érvényben lévő partneri kedvezmény igénybevételéhez.

A programról és a kedvezményekről bővebb információ a T-Mobile és a T-Home honlapjának Hűségprogram menüpontjában található.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek