» Promóció

Business Travel Show, ahol üzlet és utazás találkozik

| | Nem érkezett még hozzászólás

2012. október 17 – 18 - án kerül megrendezésre immár 10. jubileumi alkalommal a Business Travel Show a Hungexpo Budapesti Vásárközpont A Pavilonjában. Több mint félszáz kiállító – szálloda, utazási iroda, rendezvényhelyszín, vendéglátóhely, konferencia- és rendezvényszervező cég,  programgazda és számos egyéb, az üzleti utazáshoz kapcsolódó szolgáltató várja izgalmas helyszíneivel, új programlehetőségeivel és kedvezményeivel az üzleti utazókat/utaztatókat.

A 10. Business Travel Show-ra a belépés ingyenes, ám regisztrációhoz kötött, amely elvégezhető előzetesen online a www.businesstravelshow.hu oldalon vagy a helyszínen, személyesen.

A rendezvényen a szervezők a kiállításon kívül szakmai programokkal is várják a látogatókat: október 18 –án 11 órától  egészségturizmus, utazásorvostan témakörben rendeznek konferenciát, ahol az egészségturizmus fejlődési irányairól, potenciáljáról hallhatnak előadásokat, illetve kiderül hogyan lehet megelőzni az utazás alatt bekövetkező baleseteket, betegségeket. Ezt követi a 6 kereskedelmi kamarával közösen szervezett manapság nagyon népszerű Speed Business Meeting.

Az eseményt egyéb izgalmas kísérőprogram színesíti: ingyenes egészségügyi szűrések. Október a látás hónapja, így lesz ingyenes látásszűrés, gerincvizsgálat és a szervezet egészségi állapotának feltérképezése, állapotfelmérés, konzultációs lehetőségek.

A látogatókat számos meglepetés is várja, így például regisztrációjukkal sorsoláson vehetnek részt, ahol a kiállítók által felajánlott díjakat nyerhetnek.

A rendezvény megközelítése szempontjából is fontos információ, hogy a szervezők transzferbuszokat indítanak Budapest központjából, a Westend Hilton – Hungexpo – Westend Hilton útvonalon mindkét nap folyamán. A pontos menetrendről az esemény weboldalán, a látogatói  információk menüpont alatt kapnak információt az érdeklődők.

A Business Travel Show a Hoventa szálloda-, vendéglátóipari- és gasztrotechnikai szakkiállítással, a Service  Expóval és a Budapest Callinggal egyidőben, egymás mellett kerül megrendezésre, így azok is megtekinthetőek.

További információkért és ingyenes online regisztrációért látogasson el a Business Travel Show honlapjára, a www.businesstravelshow.hu címen!

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

SZILVESZTER! Rövidebb-hosszabb, busszal és repülővel! Kulturális körutazások minden igény szerint!

Laczko új galériát hozott létre
Trieszt,Miramare kastély
16 órája
wombat új galériát hozott létre
Sulawesi-Bunaken-Java-Menjangan-Bali
10 napja
wombat élménybeszámolót írt
Sulawesi-Bunaken-Java-Menjangan-Bali
10 napja
Mikeve élménybeszámolót írt
Mátrai hosszú hétvége - 1 nap
11 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.