Hévízi kikapcsolódás

Hévízi kikapcsolódás

A több nemzetközi elismerést is magáénak mondható hévízi NaturMed Hotel Carbona**** superior a fürdőváros központjában, egy 4,6 hektáros arborétumszerű parkban várja a kikapcsolódni, gyógyulni vágyó vendégeit.

A szálloda mintegy 1000m2 felületű fürdőparadicsoma gondoskodik arról, hogy mind a felnőttek, mind a gyermekek feledhetetlen élményben részesüljenek. Itt mindent megtalálsz, ami a kellemes kikapcsolódást, pihenést szolgálja: a szabadtéri élményfürdőt télire befedik, hogy a hidegebb időszakokban is élvezhessük a fürdőzés minden örömét.

Forrás: Travelo

Míg a felnőttek a hévízi gyógyvíz és a gyógykúra jótékony hatását a római korok hangulatát idéző termálfürdőben és a pezsgőfürdőkben élvezhetik, a gyermekek a kamaszmedencében vagy az élménymedencében lubickolhatnak. Az élménymedence közvetlen szomszédságában található a szálloda impozáns méretű, feszített víztükrű, 25 m-es sportuszodája, amelyben jól eső érzés lesz pár hosszt leúszni. Ha kellemesen elfáradtunk az úszásban, lazíthatunk a számtalan szaunában, amelynek széles választékát találjuk meg a Hotel Carbonában. A klasszikus szaunázást kedvelők a finn-szaunában vagy gőzfürdőben, a kímélőbb megoldásokat keresők az aromakamrában vagy a tepidáriumban lazíthatják izmaikat. Egy biztos, ebben a szállodában mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb szaunát, hiszen külön szentélyt létesítettek azoknak a vendégeknek, amik nem szívesen válnak meg fürdőruhájuktól szaunázás közben sem. Az ő birodalmuk a textil-szauna.

Forrás: Travelo

A hagyományos hévízi kúra mellett nagy hangsúlyt kapnak a különféle wellness programok (kényeztető pakolások, különböző masszázsok). A wellness szolgáltatásokat keleti mozgásterápiák és meditációs programok (Tai Chi, jóga, Thai masszázs), Kneipp – terápia, Thalasso terápiás kezelések, a híres Buchinger – féle léböjtkúra ill. különböző salaktalanító-, méregtelenítő kúrák teszik teljessé.

A Carbona új szolgáltatásai közé tartozik a Sensolite polarizált fényterápia, és az Ayurveda – indiai egészségtan, a nyugati orvoslás kiváló kiegészítője – amelyek segítenek a betegségek megelőzésében, adott esetben a gyógyításban is.

Forrás: Travelo

A szépülni vágyó női és férfi vendégeket az Esteticum Beauty Szalon egyénre szabott különleges szolgáltatásai kényeztetik. Többek között olyan kiváló termékekkel kényeztetjük vendégeink bőrét, mint a francia Thal'ion és Jean d'Arcel kozmetikai család termékei. Újdonságnak számít a Carbona-Kleanthous szépségkúra, amely során bőrünk akár 5 évet is fiatalodhat.

Az aktív kikapcsolódásra vágyók reggeli tornán vehetnek részt, kipróbálhatják a vízi tornát, teniszezhetnek, gyalogtúrázhatnak, megismerkedhetnek keleti mozgásprogramokkal is, sőt, kedvükre használhatják a szálloda legkorszerűbb cardio-gépekkel felszerelt fitnesz termét.

A szálloda étterme a nemzetközi ételkínálat mellett szép számmal kínál helyi specialitásokat és regionális jellegű ételeket is, amelyeket mindenképpen ajánlunk kipróbálni. Az ételek összeállításában dietetikus is részt vesz, minden étel kalóriatartalma is feltüntetésre került az ételek mellett, így a vonalaikra vigyázó vendégeknek sem kell a diétájukról lemondaniuk.

További információ és szobafoglalás: www.carbona.hu

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek