Landolás után nyitotta ki a vészkijáratot, mert az vicces

Nem sokkal a landolás után "viccből" kinyitotta a vészkijáratot egy német turista a Jet Airways Abu Dzabi-Mumbai járatán. A férfit rendőrök kísérték le a fedélzetről.

Nem volt problémamentes napja a Jet Airways-nek, de szerencsére nem műszaki hibáról van szó, hanem az utasokkal akadtak problémák. Az ausztrál News a Jet Airways-től kapott tájékoztatásra hivatkozva azt írta, egy 737-es gép rendben leszállt Mumbaiban, majd a német utas, egy bizonyos Steve Titschler kinyitotta a vészkijáratot. A légiutas-kísérőknek azt mondta, mindezt viccből tette, írja az airportal.hu.

Fotó: Jet Airways


Az utast ezek után a hatóságok kísérték le a fedélzetről, és megtiltották neki, hogy felszálljon a Delhibe tartó járatra. Vicces műveletéért az indiai rendőrség a légi közlekedés veszélyeztetése miatt indított eljárást ellene

Ugyanezen a napon a Jet Airwaysnek egy másik utassal is meggyűlt a baja, egy férfi a Szingapúr és Mumbai közötti járaton bement a mosdóba és rágyújtott. A férfit a landolás után a rendőrök őrizetbe vették.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek