Vizet osztanak több vasútállomáson

Vizet osztanak több vasútállomáson

A hőségriasztás ideje alatt a budapesti főpályaudvarokon és a nagyobb vidéki állomásokon ingyen ásványvizet biztosít utasai számára a MÁV-START- olvasható a vasúttársaság közleményében.

 

Forrás: Travelo

Budapesten a Keleti, Nyugati és Déli pályaudvaron, vidéken a miskolci, a szegedi, a békéscsabai, a celldömölki, a zalaegerszegi, a győri, a veszprémi, a debreceni, a pécsi, a szolnoki, a nagykanizsai, a nyíregyházi, a püspökladányi és a kecskeméti állomáson kaphatnak díjmentesen vizet a vonatokra várakozó utasok. Az ásványvizet a vasúttársaság június 15-ig, illetve amíg az időjárás azt szükségessé teszi, 10:00 és 17:00 óra között osztja.

A MÁV-START emellett azt javasolja, hogy mindenki elegendő mennyiségű ivóvízzel vagy folyadékkal kezdje meg vasúti utazását. A vasúttársaság elsődleges célja, hogy utasai számára minél komfortosabb utazást biztosítson, ezért a járművek karbantartása során a megbízható üzemkészség érdekében különös figyelmet fordít a vasúti kocsik légkondicionáló és légjavító berendezéseire- olvasható a közleményben.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek