Ingyen wifizhet a miskolci villamoson

Ingyen wifizhet a miskolci villamoson

Miskolcon a Tiszai Pályaudvart a lillafüredi kisvasút Dorottya utcai végállomásával és a Diósgyőri Várral is összekötő 1-es villamoson mostantól ingyenes lesz a wifi – adta hírül közleményében a Miskolci TDM. A wifi hálózatot elég egyszer megkeresni és rácsatlakozni, ezt követően az okostelefonok és táblagépek automatikusan megtalálják és kapcsolódnak az ingyen wifire.

 

A miskolci 1-es villamosFotó: anna schwelung / Indafotó

Érdemes letölteni a Guide@Hand Miskolc alkalmazást is, aminek aztán offline is élvezhetjük az előnyeit: bükki túrák és belvárosi városnéző séták útvonalaihoz, a város programnaptárához és különböző egyéb hasznos infókhoz is hozzájuthatunk az app segítségével.

Travelo-tipp! A Miskolc Pass Turisztikai Kártyával ingyen utazhat a tömegközlekedési eszközökön és további kedvezményeket is kap Miskolc turistahelyein.

 Nemrégiben kerültek ki azok az információs táblák is, amik jelenleg két nyelven mutatják be röviden a híres Miskolci épületek és intézmények történetét, a táblán lévő QR-kódot leolvasva pedig további öt nyelven találunk részletesebb leírást az adott látnivalókról.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek