Húsvéti menetrendváltozások a vasúton

Húsvéti menetrendváltozások a vasúton

Április 5-én, húsvét vasárnap az ünnepnapi, 6-án, húsvét hétfőn a vasárnapi, 7-én, kedden pedig már a munkanapi menetrend szerint közlekednek a vonatok – írja a MÁV közleményében. Nagypénteken újraindul a vonatközlekedés a Déli pályaudvaron.

Az ünnep alatt várható utasforgalmi igényekhez igazodva a MÁV az összes rendelkezésére álló, üzemképes járművét felhasználja a szerelvényekben. A helyfoglalások figyelembe vételével a lehetőségekhez képest az InterCity vonatokhoz plusz kocsikat is kapcsolnak.

Az ünnepi csúcsforgalom kezdetén, nagypénteken a hajnali üzemkezdettől újraindul a menetrendszerinti vonatközlekedés a Déli pályaudvaron. A vonatok az eredeti menetrend szerint közlekednek, Kelenföld helyett ismét a Déli pályaudvarról indulnak, és oda érkeznek. Valamennyi martonvásári és százhalombattai elővárosi vonat is forgalomba áll. A Keletibe ideiglenesen átterelt vonatok visszatérnek a Déli pályaudvarra.

A pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében a MÁV-START azt javasolja utasainak, hogy a menetjegyeket és helyjegyeket az ünnep előtt elővételben váltsák meg, illetve vegyék igénybe az internetes jegyvásárlás és az otthoni menetjegynyomtatás lehetőségét is a szolgáltató weboldalán keresztül.

További információ: www.mavcsoport.hu.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek