Badacsony New Yorkban március 26-án

Ismét bemutatkozik a badacsonyi borvidék a budapesti New York Palotában március 26-án – írja a turizmus.com. Az eseményen a badacsonyi borászok személyesen töltik meg partnereik és a borkedvelők poharát.

„Nemcsak a borkedvelő közönség, hanem borászaink üzleti partnerei is kifejezetten várják ezt a tavaszi találkozást, amely kiváló alkalom a pincészetek újdonságainak megismerésére" – mondta Békássy János elnök a Badacsonyi Céh Turisztikai Egyesület részéről, amely a badacsonyi borászok aktív közreműködésével rendezi meg a bemutatkozást.

Minden évben külön tematikával készülnek: az idei rendezvény "Illatos Badacsony" címmel az illatos fehérborokra fókuszál. Az egységesen magas minőségre idén is nagyon odafigyelnek: egy borászokból álló bizottság vakkóstoló során előminősíti a borokat annak érdekében, hogy a rendezvény vendégei kizárólag a borvidéki kínálat legjavával találkozzanak. A rendezvénynek negyedik éve ad majd otthont a borvidék támogatója, a legendás New York Kávéház.

A kóstolót megelőző sajtótájékoztatóra az illatos fajtákról szóló szakmai előadással és meglepetés vendégekkel készülnek a szervezők. 14 és 16 óra között a szakmai partnereket várják majd, ezt követően pedig minden borkedvelő részt vehet az exkluzív kóstolón.

Az esemény Facebook-oldala: https://www.facebook.com/events/1548858152064765/

További híreket a Turizmus.com oldalon talál. A turisztikai szakma legfrissebb híreiért pedig iratkozzon fel a Turizmus Panoráma Bulletinre
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek