Új hangárt épít Ferihegyen a Wizz Air

A tízéves Wizz Air bejelentette, új karbantartó hangárt épít a budapesti repülőtéren. Éjfélig ötödével olcsóbban adják a jegyeket a jubileumon.

A Wizz Air diszkont légitársaság kedden ünnepli első budapesti járatainak tizedik évfordulóját. Az első járatok 2004. június 24-én szálltak fel.

A cég közleménye szerint az azóta eltelt tíz évben a Wizz Air erős és egyenletes növekedést mutatott Magyarországon. A légitársaság jelenleg 37 útvonalat kínál utasai számára két magyar repülőtérről, 20 különböző országba. A tizedik évforduló napján a Wizz Air bejelentette, hogy a budapesti repülőtéren külön karbantartó hangár épül a légitársaság számára. A hangár 2015 szeptemberére készül el és több mint 70 képzett szakembernek biztosít majd munkát.

A légitársaság születésnapja alkalmából 20 százalék kedvezményt biztosít a kedden, június 24-én éjfélig intézett foglalásra minden Magyarországról induló útvonalán. A kedvezmény a viteldíjra vonatkozik, beleértve az adókat, a nem választható költségeket és egy kisméretű kézipoggyász díját.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek