A török fapadossal 11 ezerért repülhetünk Isztambulba

Újabb légitársaság indít járatot Budapestre a nyáron: a török Pegasus Airlines bejelentette, hogy július 16-tól heti négy járattal közlekedik Isztambul és a magyar főváros között.

A Pegasus Airlines Törökország második legnagyobb légitársasága, amelynek isztambuli járataira máris megkezdték a jegyek értékesítését 36.99 eurós, azaz mintegy 11 000 forintos áron. Isztambulból a Pegasus utasai további 38 török belföldi és külföldi járattal repülhetnek tovább - írja közleményében a Budapest Airport.

 

Ilyen gépekkel repülhetünk majdFotó: Flypgs

Július 16-tól heti négy alkalommal, hétfőn, szerdán, csütörtökön és vasárnap közlekednek a Pegasus Airlines gépei az isztambuli Sabiha Gökcen nemzetközi repülőtér és a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér között. A török gépek helyi idő szerint reggel 10.15-kor indulnak Isztambulból és 11.20-kor érkeznek Budapestre. A fehér alapon jellegzetes piros flypgs.com feliratot viselő gépek negyvenperces forduló után 12.00-kor szállnak fel Budapestről, hogy mintegy kétórányi út után helyi idő szerint 15.05-kor érkezzenek az isztambuli repülőtérre.

Pegasus Airlines
A Pegasus Airlines Törökország második legnagyobb légitársasága, amely jelenleg 52 gépes flottát üzemeltet (48 darab Boeing 737-800-as és 4 darab Airbus A 320-as), és amellyel a tavalyi évben több mint 16 millió utast szállítottak 97 célállomás között. A Pegasus flottájának derékhadát a 189 személyes Boeing 737-800-asok alkotják, amelyeket a következő évek során a legújabb Airbus A 320 Neo típusra vált a török légitársaság. Ezekből a gépekből 75 darabra adtak fel rendelést további 25 opcióval. A légitársaság járatai a Sabiha Gökçen repülőtérre érkeznek.
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek