Gépeltérítőnek véltek egy ittas utast egy ausztrál repülőgépen

Gépeltérítőnek véltek egy ittas utast egy ausztrál repülőgépen

Pánikot keltett egy Balira tartó ausztrál repülőgépen pénteken egy ittas utas, aki be akart hatolni a pilótafülkébe. A gép pilótája korábban azt közölte, hogy eltérítési kísérlet történt a Virgin Australia légitársaság Bali szigetére tartó egyik repülőgépén. A légitársaság egyik tisztségviselője viszont később azt mondta: nem volt eltérítési kísérlet, csak egy részeg utas be akart hatolni a pilótafülkébe. A gép szerencsésen leszállt Balin, és minden utas sértetlenül kiszállt.

Az ausztráliai Brisbane-ből az indonéz üdülőparadicsomba tartó gép szerencsésen leszállt és minden utas sértetlenül elhagyta a repülőt.Fotó: Made Nagi / MTI

 A Boeing 737-800 típusú gép az ausztráliai Brisbane-ből tartott az indonéz üdülőparadicsomba, és Denpasar városban szállt le. Heru Sudjatmiko, a légitársaság egyik menedzsere az indonéz Metro tévének elmondta, hogy az utas agresszíven viselkedett, de a személyzetnek sikerült őt megbilincselni. Az utast a leszállás után letartóztatták.

A Virgin Australia (korábban Virgin Blue Airlines) a második legnagyobb ausztrál légitársaság, a Virgin csoportnak pedig a legnagyobb gépparkkal rendelkező leányvállalata.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek