Szépségszalon és érintőképernyők a világ legdizájnosabb várótermében

Szépségszalon és érintőképernyők a világ legdizájnosabb várótermében.

A Francia Dizájn Intézet ünnepségén a Charles de Gaulle repülőtér M csarnokában található business váró kapta a „Janus du Commerce" elnevezésű rangos díjat. Az elismerés egyaránt méltatja a Noé Duchaufour-Lawarance tervei alapján készült váró felépítését és az innovatív dizájnját. A tágas terek kis szigetekre osztása (relaxációs rész, étkező, multimédiás terület), illetve a parkok és az élő növények ihlette dekoráció volt az, ami különösen elnyerte a zsűri tetszését.

Air France Buisness váróterem - További képeinkért kattintson!
Galéria: Airfrance design
Fotó: Travelo

A Charles de Gaulle repülőtér M csarnokában található business váró, melyben a hosszútávú járatok utazóit szolgálják ki, a legnagyobb az Air France hálózatában. A több mint 3000 négyzetméteren elterülő váró minőségi időtöltést biztosít gépindulás előtt és az átszállásnál is – áll a légitársaság sajtóközleményében.

Bőséges melegétel kínálat is várja az utasokat, és akárcsak a többi Air France váróban, itt is kaphatók hideg falatok és italok is. Wi-fi hozzáférés, érintőképernyős eszközök és önkiszolgáló számítógépek teszik lehetővé, hogy a várakozók nyugodtan dolgozhassanak, a Clarins szalonok pedig azokat várják, akik beszállás előtt még gyorsan szépítkeznének egyet.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek