Repülés közbeni ajándékozásra buzdít a KLM

A holland királyi légitársaság egy új szolgáltatást vezet be a nemzetközi és hosszú távú európai járatok utasai számára, akik akár a felhők felett ajándékozhatják meg szeretteiket.

A karácsonyi ünnepek szinte minden légitársaságot megihletnek minden évben, áraikkal akcióznak, ünnepi járatsűrítésbe kezdenek, vagy új szolgáltatást vezetnek be. Ezúttal a KLM a webshop-ján keresztül kínál a fedélzeten, repülés közben is kiválasztható és átadható ajándékötleteket. A szolgáltatás az ünnepek után is elérhető lesz, így aztán senkinek nem okozhat majd problémát, ha a szárazföldön véletlen megfeledkezett a házassági évfordulójáról, vagy kedvese születésnapjáról, a levegőben ezentúl mindezt pótolhatja.

Fotó: CDoyle / Flickr.com

Ennek értelmében tehát egy kétdecis pezsgőt kristálypohárban felszolgálva 15 euróért, egy extra kényelmes ülést plusz 10 euróért ajándékozhatunk szeretteinknek, de választhatunk muszlin kendőt, kozmetikai termékeket vagy egy doboz bonbont is. A kiválasztott, becsomagolt és személyes üzenettel kiegészített ajándékokat a személyzet adja át a címzett számára.

Néhány termék esetében azonban földi házhoz szállítást is lehet kérni, ha például mindenképp egy kisebb gurulós bőrönddel vagy egyedi holland esernyővel szeretnénk valakit meglepni. A légitársaság gondolt a törzsutasaira is, ezért a kedvezményekre jogosító Flying Blue tagságot élvezők ezúttal pénz helyett, az addig megtett mérföldjeiket is beválthatják a vásárlásoknál.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek