» Hírek

Uniós pénzből lesz négy csillagos a Wellness Hotel Katalin

| | Nem érkezett még hozzászólás
Az évtizedek óta működő szálláshely az évek során panzióból hotellé alakult, most pedig háromból négycsillagosra növelik színvonalát.

184,5 millió forintos uniós támogatást kapott a gyenesdiási Wellness Hotel Katalin, turisztikai szolgáltatásfejlesztésére. A beruházás része a hotel 3 csillagos superior szárnyának színvonalemelése négy csillagosra, szolgáltatásainak bővítése, melynek keretében egy új konferenciatermet és kerékpárszervizt alakítanak ki, valamint a kerékpárkölcsönző kerékpárválasztéka bővül. A szálloda létrehoz egy mosodát is. Korszerű eszközöket telepít az újonnan épített fitneszterembe és játszószobába, kártyára cseréli a szobakulcsokat a hotelben.

A Wellness Hotel Katalint családi vállalkozásban tulajdonosként üzemeltetik évtizedek óta. A családi vállalkozás 1989-ben szobakiadással kezdődött - Gyenesdiás szomszéd településén - Vonyarcvashegyen. A vállalkozás Gyenesdiáson 2000-től egy panzióval indult el, mely 2003 és 2004-ben apartmanházakkal, majd 2007-ben 4 csillagos wellness hotellal bővült. A szálloda egyre nagyobb léptékű fejlesztése innentől kezdve gyorsult fel. A cég 2013-ig jelentősebb támogatás nélkül, bevételének jelentős részét –több 100 millió forintot - felhasználva önerőből fejlődött. Az uniós támogatás segítségével a szálloda turisztikai szolgáltatásfejlesztéssel új célpiacokat kíván elérni és a meglévő családbarát imázsát minőségében tovább emeli.

Az Új Széchenyi Terv pályázatán a szálloda komplex turisztikai szolgáltatásainak fejlesztésére 184 622 139Ft támogatást kapott. A projekt összes költsége közel 370 millió forint.

Galló Tamásné, a bt. ügyvezetője közölte, hogy a projekt megvalósítása során 4 csillagos színvonalemelésre kerül a szálloda 25 db 3 csillagos superior szobája. Emelet ráépítéssel új konferencia terem, fitnesz terem, játszószoba, 2 db babakonyha és egy mosoda kerül kialakításra. További parkolóhelyek létesülnek és a meglévők is aszfalt burkolatot kapnak. A projekt megvalósítása jelenleg is zajlik, várhatóan a vendégek 2014 húsvétra már igénybe vehetik a megújult épületet.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

SZILVESZTER! Rövidebb-hosszabb, busszal és repülővel! Kulturális körutazások minden igény szerint!

Laczko új galériát hozott létre
Trieszt,Miramare kastély
3 órája
wombat új galériát hozott létre
Sulawesi-Bunaken-Java-Menjangan-Bali
9 napja
wombat élménybeszámolót írt
Sulawesi-Bunaken-Java-Menjangan-Bali
9 napja
Mikeve élménybeszámolót írt
Mátrai hosszú hétvége - 1 nap
11 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.