» Hírek

Bloggereket keres a Wizz Air

| | Nem érkezett még hozzászólás
A Wizz Air bloggereket keres, akik a Wizz Kihívásban bebizonyíthatják, hogy beutazni Európát nem kerül egy vagyonba. A szerencsés résztvevők ingyenes oda-vissza repülőjegyet és 300 euró költőpénzt kapnak, hogy a felkínált 72 órás kalandot a saját elképzeléseik szerint valósítsák meg.

A légitársaság meghívja az összes kreatív és innovatív bloggert, hogy vegyenek részt a Wizz Kihívásban, foglalkozzanak gasztro, életmód, divat, hi-tech, művészet, dizájn vagy bármilyen témával.

A Kihívás keretében a bloggerek a Wizz Air új desztináción új élményeket szerezhetnek, és felfedezhetik az utazás szépségét 72 óra alatt. A kihívás célja, hogy bebizonyítsuk: beutazni Európát megfizethető. A Wizz Kihívás szerencsés résztvevői ingyenes oda-vissza repülőjegyet és 300 euró költőpénzt kapnak, hogy a felkínált 72 órás kalandot a saját elképzeléseik szerint valósítsák meg.

A bloggerek ezen az oldalon jelentkezhetnek, közülük egy belső zsűri fog választani a népszerűségük, a blogok kreatív koncepciója, valamint a blogokon található szövegek és fényképek alapján.

„Nagyon örülünk, hogy bemutathatjuk a Wizz Kihívást” – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air kommunikációs menedzsere. - „A kihívás nem csak megmutatja a közösségi média iránti elkötelezettségünket, de reméljük, hogy a rengeteg Facebook rajongónk is örülni fog neki. Közülük sokan maguk is bloggerek, akik talán csatlakozni is fognak az akcióhoz. A Wizz Airnél úgy gondoljuk, ahhoz hogy meglátogass egy új országot, nem kell egy vagyont költened.  A Wizz Air alacsony viteldíjaival és egy okos választással bármelyik város korlátlan élményeket és izgalmas kalandokat kínál akkor is, ha alacsony költségvetésből kell kihozni az utazást. A kiválasztott bloggerek lehetőséget kapnak majd, hogy három napra elutazzanak egy városba 300 euró költőpénzzel, utána pedig beszámoljanak nekünk a kalandjaikról. A Wizz Kihívás nemsokára kezdődik, így ha te is blogot írsz, akkor itt a lehetőség, hogy jelentkezz” – tette hozzá Daniel de Carvalho.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

SZILVESZTER! Rövidebb-hosszabb, busszal és repülővel! Kulturális körutazások minden igény szerint!

Laczko új galériát hozott létre
Trieszt,Miramare kastély
3 napja
wombat új galériát hozott létre
Sulawesi-Bunaken-Java-Menjangan-Bali
12 napja
wombat élménybeszámolót írt
Sulawesi-Bunaken-Java-Menjangan-Bali
12 napja
Mikeve élménybeszámolót írt
Mátrai hosszú hétvége - 1 nap
14 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.