» Hírek

Kényelmesebbek lettek a Singapore Airlines gépei

| | Nem érkezett még hozzászólás

A London és Szingapúr között repülő utasok már kipróbálhatják a Singapore Airlines megújult kabinjait az első, business és turistaosztályon is. Az új üléseket, és a megújult fedélzeti szórakoztató rendszert fokozatosan bevezetik a többi útvonalon is. A légitársaság közel 150 millió dollárt költ a termékfejlesztésre az első nyolc Boeing 777-300-as esetében. A programot a későbbiekben kiterjesztik a flottába érkező Airbus A350-esekre is – írja a Turizmusonline.hu.

A kabin áttervezése során nem csak a kényelemre és az ergonómiára figyeltek oda, hanem az utasok eltérő életstílusát és érdeklődését is igyekeztek figyelembe venni. Az első osztályon, és az üzleti osztályon is odafigyeltek arra, hogy minél több privát teret kapjanak az utasok. A turistaosztály pedig tágasabb lett, az ülések kényelmesebbé váltak, szélesebb képernyőn élvezhetik a szórakoztató programokat az utazók.

Újdonság továbbá, hogy a flottába érkező Airbus A350-esek fedélzetén az utasok szélessávú internetkapcsolatot kapnak és mobiltelefonálhatnak is. A megújuló Krisworld fedélzeti rendszer pedig azt is lehetővé teszi, hogy több funkciót egyszerre vegyünk igénybe, például filmnézés közben is meg tudjuk nézni a legfrissebb híreket, vagy követhetjük a repülőgép haladását.

A Singapore Airlines

A Singapore Airlines jelenleg 34 ország 63 városába repül. Európa főbb nagyvárosaiba is közlekednek, sőt korábban bécsi járatot is üzemeltettek. A magyar utasoknak jelenleg leginkább a frankfurti, müncheni vagy zürichi átszállást javasolja a légitársaság. Szingapúri átszállással pedig  jóformán egész Dél- és Kelet-Ázsiát elérhetik az utasok, Ausztrália, Új-Zéland és Indonézia főbb nagyvárosaiba indítanak naponta akár több járatot.

A Singapore Airlines volt az első légitársaság a világon, amely flottájába állította az Airbus A380-as óriásgépet, 2007. október 25-én Sydney és Szingapúr között. Ma már 19 darab A380-as van a flottában, melyek tíz úti célba, köztük Londonba, Párizsba és Zürichbe repülnek.

Forrás: Turizmusonline.hu

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

SZILVESZTER! Rövidebb-hosszabb, busszal és repülővel! Kulturális körutazások minden igény szerint!

Laczko új galériát hozott létre
Trieszt,Miramare kastély
4 napja
wombat élménybeszámolót írt
Sulawesi-Bunaken-Java-Menjangan-Bali
13 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.