» Hírek

Féláron vonatozhatunk a Szigetre

| | Nem érkezett még hozzászólás
A MÁV-START idén is ötven százalékos kedvezményt ad a Sziget Fesztiválra vonattal utazóknak, de mentesítő vonatokkal, hosszabb pénztári nyitva tartással és a Szigeten egy pénztár-konténerrel is készülnek.

A vasúttársaság a rendezvény miatt megnövekvő utasforgalom kiszolgálására a menetrenden felül mentesítő vonatokat közlekedtet, valamint a nagyobb utasforgalmú állomásokon, pályaudvarokon több pénztáros, eligazodást segítő munkatárs teljesít majd szolgálatot.

MÁV-pénztár is lesz a Szigeten

A Sziget Fesztiválra utazók bármely belföldi állomásról ötven százalékos kedvezményű alkalmi menettérti jegyet válthatnak Budapest-Keleti, Nyugati és Déli pályaudvarra, valamint Kelenföld állomásra. Az alkalmi menettérti jegy a visszautazáshoz a rendezvény belepőjéül szolgáló karszalag felmutatásával vagy a helyszínen történt lebélyegzéssel érvényes. A menetjegyek bélyegzése a rendezvény idejére felállított MÁV-START pénztár-konténerben kérhető. A kedvezményes árú, alkalmi menettérti jeggyel az utazás legkorábban augusztus 5-én kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb augusztus 12-ig  kell befejezni.

A vasúttársaság a rendezvényen Sziget-pénztárt működtet egy belföldi és két nemzetközi ablakkal, ahol teljes körű belföldi és nemzetközi menetjegyváltási lehetőséggel, útvonaltervezéssel, menetrendi információkkal várják az érdeklődőket.

Ezen felül a helyszínen belföldi vasúti menetjegyet vásárlóknak a MÁV-START Zrt. szolgáltatási területére húsz százalékos kedvezményt biztosít a teljes árú jegy árából. A menetjegy bármely belföldi viszonylatra váltható, egy útra vagy menettérti útra is. A Sziget Fesztivál teljes területén, így a MÁV-START pénztárban is Fesztiválkártyával vagy PayPass fizetőeszközökkel egyenlíthető ki a vásárolt belföldi és nemzetközi menetjegy ára.

Mentesítő vonat Bécsbe

A MÁV-START hosszabb szerelvényekkel, megerősített pénztári és ügyeleti szolgálattal, valamint a hétfő délután mentesítő vonatokkal is készül a – Sziget Fesztiválra vonattal utazók révén – jelentősen megnövekvő utasforgalomra. A külföldi utasok visszautazását elősegítve, a vasúttársaság augusztus 12-én, hétfőn mentesítő vonatokat indít Bécsbe. A két mentesítő vonat 12 óra 10 perckor és 14 óra 00 perckor indul a Keleti pályaudvarról, amely menet közben Kelenföld, Tatabánya, Győr és Hegyeshalom állomásokon áll meg.

A különvonatok menetrendje a MÁV-START honlapján awww.mav-start.hu weboldalon érhető el, valamint további információk a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálat 06 40 49 49 49-es telefonszámán kérhetők.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

Akciós wellness Foglalj szállást Mórahalmon, és vásárold meg fürdőjegyed mindössze 500 Ft-ért!

cobranco élménybeszámolót írt
Lagunák között (Görögország)
19 órája
cobranco új galériát hozott létre
Lagunák között (Görögország)
19 órája
rallymax új galériát hozott létre
Csenge és Attila két keréken 16. nap margójára
5 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.