» Hírek

A Kékes lábánál fekszik az év legjobb hotele

| | Nem érkezett még hozzászólás
Ebben az évben is kiosztották a Superbrands díjakat, amely védjegyet ezúttal már a Hotel Residence Ózon Conference és Wellness Hotel is viselhet.

A Superbrands bizottságának értékelése az idei évben kiegészült a GfK Piackutató Intézet által a fogyasztók körében végzett online márkaismertség és kedveltség kutatással.
Az elismerés irányt szab a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára, és a hazai márkáknak példát mutat a sikeres márkaépítéshez. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, a jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

Fotó: Hotel Residence Ózon
Fotó: Hotel Residence Ózon

Az idén kilencedik alkalommal összeült 21 tagú, független szakemberekből álló bizottság a Hotel Residence Ózont is kitüntette az elismerő, Superbrands 2013 címmel. A díj  szakmai alapon emeli ki a legjobbakat, így a szállodának is egy pozitív visszajelzéssel szolgál.

A négycsillagos Hotel Residence Ózon Superior még 2010-ben nyitotta meg kapuit Mátraházán, a Kékes lábánál. A varázslatos környezetben elhelyezkedő szálloda hamar népszerű lett a turisták körében, hiszen az impozáns épület szinte minden szegletéből egyedülálló kékesi panoráma nyújt felejthetetlen élményt.
A hotel több rangos kitüntetéssel is büszkélkedhet: a korábbi Aranynap díj és Develor Aranycsillag díj mellett, 2012-ben a környezettudatos működés elismeréseként a Magyar Szállodaszövetség Zöld Szálloda címét is megkapta, idén pedig a rangos Superbrands 2013 díjjal bővültek az elismerések.

A Nemzetközi Superbrands Programról

Közel húsz évvel ezelőtt marketinggel és kommunikációval foglalkozó szaktekintélyek indították útjára a programot Nagy-Britanniában. A cél kettős volt: a kiemelkedő márkák reflektorfénybe állítása, valamint követendő példák felmutatása. A program az indulás óta (1995) a világ minden részén ismertté vált, ma már 5 földrész közel 90 országában jelent különleges minősítést a Superbrands cím. Valamennyi országban kiemelt szerep és felelősség hárul a zsűrire, ezért kizárólag magasan elismert szakemberek kerülhetnek be a bizottságba. A független grémium tagjai a feladatot társadalmi alapon végzik.
Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

Akciós wellness Foglalj szállást Mórahalmon, és vásárold meg fürdőjegyed mindössze 500 Ft-ért!

cobranco élménybeszámolót írt
Lagunák között (Görögország)
4 napja
cobranco új galériát hozott létre
Lagunák között (Görögország)
5 napja
rallymax új galériát hozott létre
Csenge és Attila két keréken 16. nap margójára
9 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.