Hatalmas élménypark nyílt Bükön

A Bükön épült élménypark a gyerekeket vízi dodzsemmel, végtelen csúszdával és korcsolyapályával várja, de a bowling pályákon, a fitneszteremben és az amerikai fallabda pályákon a család többi tagját sem hagyják unatkozni. Mindezt kilenc hektáron, egy bányató partján.

A nyugat-magyarországi fürdővárosban impozáns méretű és berendezésű játszóbirodalom nyitotta meg kapuit. A Napsugár Játszópark 9 hektáros területen, a meglévő bányató partján épült fel. Első ütemben az 1750 nettó m2 alapterületű fedett hangár készült el, melyben minden korosztály megtalálja a megfelelő szórakozást - írja a Turizmus.com

Míg a legkisebbek biztonsággal felfedezhetik a számukra kialakított kétemeletes játszólabirintust és a vízi dodzsemet, addig a nagyobbak trambulinon ugrálhatnak, vagy kipróbálhatják az ügyességüket a közel 300 m2-es, izgalmas elemekkel kombinált, 4 emeletes labirintusrendszerben.

A gyerekek kedvencén, az ugráló légvárakon kívül a Játszópark helyet ad egy közel 90 négyzetméteres télen és nyáron is használható korcsolyapályának, és a hazánkban is újdonságnak számító Spin Fizz végtelen csúszdának. A hatalmas alapterületnek köszönhetően a kerekek szerelmesei is kedvükre triciklizhetnek vagy futóbiciklizhetnek. A kicsik mellett a felnőtteknek is számos kikapcsolódási lehetőséget kínál a létesítmény, a földszinten bowling pályák, az emeleten fitneszterem és amerikai fallabda pályák várják a sportolni vágyókat.

Fotó: napsugarpark.hu

Ezzel Bük új, nagyszerű létesítménnyel gazdagodott, mely a régióban élő családokon kívül a gyermekekkel utazó turisták igényeit is maximálisan kiszolgálja. A beruházás második ütemében számos szabadtéri játékot is kialakítanak. Már készül a 15 elemes játszótér, a legkisebbek örömére pancsi park, rövidesen megépül a tó felett átívelő 350 méter hosszú drótkötélpálya és további vízi élményelemekkel is gazdagodik a kínálat.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek