Az Air France már beszállás után szórakoztat

A nyári főszezon kezdetekor az Air France a szórakozást helyezi hosszútávú útjai középpontjába. Az utasok fel- és leszállás közben is zavartalanul nézhetnek filmeket.

Az utasok ezentúl közvetlen a beszállás után igénybe vehetik a fedélzeti kikapcsolódást biztosító eszközöket, amelyek használatáról fel- és leszállás közben sem kell lemondaniuk. Így az egyes utakon akár egy órával tovább élvezhetik a monitorok kínálta műsorokat, zenéket, játékokat- írja a Turizmus.com.

Július elsejével az Air France hosszútávú flottájának 19 tagján – az összes Airbus 380-as, valamint néhány Boeing 777-300 és 747-400-as gép – érhető el a szolgáltatás. Ezen repülők minden osztályán gazdag választékot kínálnak az utasok szórakozásához: közel száz filmmel, majdnem 300 zenei CD-vel, és számtalan játékkal készültek.

A légitársaság minden hónapban újabb filmekkel, zenékkel, tv-sorozatokkal, tematikus csatornákkal bővíti a kínálatot. A World Movies kategóriában a filmeket eredeti nyelven, angol felirattal vetítik a fedélzeten. Sőt, az utasok már az utazás előtt, a www.airfrance.com oldalon megnézhetik az aktuális választékot, az elérhető nyelveket és a filmek leírását.
A fejlesztés az Air France 2015-ig tartó Transform programjának részét képező, az egyes termékek (ülések, fedélzeti szórakozás, lounge-ok, stb) színvonalának növelését célzó, 500 millió eurós Best&Beyond projekt keretében valósult meg.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek