» Hírek

Az easyJet minden járatán van már online utasfelvétel

| | Nem érkezett még hozzászólás

Két díjjal a zsebében tért haza idén a londoni MOMA mobil marketing gáláról az easyJet, ahol a legjobb brit mobil applikációkat díjazták. A hatékony mobiltelefonos stratégiákat és kampányokat elismerő rendezvényen Európa első számú légi közlekedési hálózatának applikációja „A legjobb B2C alkalmazás” kategóriában aranyérmet kapott és a „Grand Prix” díjat is hazavihette.

Számos iparág mobil applikációját utasította maga mögé „A legjobb B2C alkalmazás” kategóriában az easyJet fejlesztése a júniusban rendezett MOMA gálán. Az eseményen azokat az alkalmazásokat díjazták, melyek gyorsaságukkal, egyszerűségükkel és dizájnjukkal a nagyközönség számára leginkább felhasználóbarátnak bizonyultak.

Az easyJet hét nyelven elérhető mobilalkalmazása - amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy repülőjegyet, ülőhelyet foglaljanak, válogassanak az árak, hotelek között, regisztrálják csomagjukat – az elmúlt években szintén számtalan elismerést kapott. Gyors és felhasználóbarát applikációik tehát nemcsak az utasok körében, hanem a szakmai díjátadókon is népszerűek. Fejlesztéseiknek köszönhetően idén áprilistól összes járatukon elérhető az online utasfelvétel, a mobil becsekkolást pedig hat nagyobb európai reptéren tesztelik.

A mobilszektor vezető szakembereiből álló zsűri „Grand Prix” díj kiválasztásánál azokat az applikációkat emelte ki, amelyeknél a dizájn és a könnyen kezelhetőség mellett a folyamatos fejlesztést és a piaci igényekhez való gyors alkalmazkodást is fontosnak találták a cégek. A kategóriában olyan vállalatok közül bizonyult legjobbnak az easyJet, mint az Expedia, Nokia, Mercedes, British Gas, Toyota, Unilever, Volkswagen vagy az Audi.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

Téli üdülés? Stájerországban az egész család számára sokszínű élményt nyújt. Fedezze fel!

Lilla79 új galériát hozott létre
Dalmácia
1 órája
cobranco élménybeszámolót írt
Lagunák között (Görögország)
5 napja
cobranco új galériát hozott létre
Lagunák között (Görögország)
5 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.