A tengerben landolt egy Balira érkező repülőgép

A tengerben landolt egy Balira érkező repülőgép

Túlfutott a leszállópályán és a tengerbe csúszott egy utasszállító repülőgép szombaton az indonéziai Bali szigetén, de a balesetben senki sem sérült meg súlyosan.

Az indonéz rendőrség által közzétett kép a Lion Air utasszállító repülőgépéről, amely túlfutott a leszállópályán és a tengerbe csúszott Bali szigetén Galéria: Szerencsés indonéz baleset(Fotó: Indonéz Rendőrség / MTI)

A Lion Air fapados légitársaság gépén utazó több mint száz utast és a személyzet tagjait jelentések szerint sikerült kimenteni az összetört gépből, néhányan azonban könnyebben megsérültek.

A Twitteren közölt felvételeken jól látható volt a balesetet szenvedett repülő, amely végül a tengerben állt meg, néhány méterre a parttól.

A helyi rendőrfőnök közlése szerint néhány utast fejsérülésekkel, illetve végtagtörésekkel kórházba szállítottak. A többieket a repülőtér termináljában részesítették elsősegélyben.

A baleset oka egyelőre nem ismert.

Az indonéz utasszállító repülőgép Nyugat-Jáva tartomány fővárosából, Bandungból érkezett Bali szigetére, amely a célállomása volt.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek