Ingyenes wifi a Liszt Ferenc repülőtéren

Ingyenes wifi a Liszt Ferenc repülőtéren

A budapesti repülőtér teljes induló utasforgalmi területén elérhetővé vált a vezeték nélküli internet kapcsolat az utasok számára – írja közleményében a repteret üzemeltető Budapest Airport Zrt. December végétől szinte teljes a vezeték nélküli internet lefedettség a Budapest Airport termináljain. Az indulási csarnokokban, valamint a tranzit területen, összesen több tízezer négyzetméteren vált elérhetővé a Wi-Fi szolgáltatás. Mostantól érdemes lesz a telefonokkal, laptopokkal és táblagépekkel a repülőtéren is keresni az internetet, a bud:free wifi és a bud:skycourt free névre keresztelt hálózatokon ingyenes szolgáltatást nyújt a Budapest Airport az utasok számára.

A kiválasztott hálózaton egy, a reptér által üzemeltetett honlap tölt be, amelyen a felhasználási feltételeket elfogadva két óráig akár megszakítás nélkül internetezhet a felhasználó. Az internetet aktiváló oldalon a repülőtérrel és a repüléssel kapcsolatos fontos információkat gyűjtötte össze a Budapest Airport, így a járatinformációtól kezdve, a híreken át egészen a kereskedelmi ajánlatokig minden fontos információ megtalálható.

A fejlesztés egyelőre csak az elutazó utasok útvonalain és váróhelyiségeiben elérhető, tapasztalatok szerint az érkező utasok a lehető legkevesebb időt töltik a repülőtéren. A független utas felmérések egyértelműen nagy igényt mutattak a vezeték nélküli internetre, ami egészen mostanáig csak a SkyCourt tranzit területén volt elérhető.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek