Elindultak az első Wizz Air járatok Budapestről Genfbe és Kijevbe

Elindultak az első Wizz Air járatok Budapestről Genfbe és Kijevbe

A Wizz Air diszkont légitársaság ma megkezdte két új útvonalának működtetését Budapest és Kijev valamint Budapest és Genf között. A légitársaság első genfi járata 2012. december 14-én 9:20-kor, első kijevi járata pedig 10:30-kor szállt fel Budapestről.

A Wizz Air genfi járata hetente háromszor jár majd, és évente 45 ezer utast szállít majd az előzetes várakozások szerint. Budapestről a kijevi Zsuljani reptérre decemberben és januárban hetente négyszer közlekedik majd a Wizz Air járata, hogy kielégítse a karácsonyi és újévi ünnepi időszak miatti magas keresletet. 2013. március 31-től még gyakrabban, napi rendszerességgel lesz járat a két város között. Jegyfoglalás a wizzair.com oldalon vagy a Wizz Air telefonos ügyfélszolgálatán keresztül lehetséges, a viteldíjak mindkét városba 4590 forintnál kezdődnek.

A Wizz Air, Kelet-Közép Európa legnagyobb diszkont légitársasága 39 darab A320 Airbus-ból álló flottát üzemeltet 16 állomásról, több mint 250 útvonalon, 83 desztinációval, 29 országba. A Wizz Airnél 1500 szakember biztosítja a magas színvonalú szolgáltatást és a nagyon alacsony árakat, aminek köszönhetően 2012-ben több mint 12 millió utas választja a légitársaságot.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek