Ajándékutalványt árul a Germanwings

Ajándékutalványt árul a Germanwings

A Germanwings ajándékutalványt kínál azoknak, akik távol élő, vagy egyszerűen az utazást kedvelő szeretteiket kívánják meglepni karácsony, vagy más esemény alkalmából. Hat különböző alkalom közül lehet választani, hogy az ajándékutalványt ezzel is személyesre tudják szabni. Az ajándékutalvány kizárólag a Germanwings honlapján érhető el.

Az ajándékutalványokat e-mailen keresztül kapja meg a vásárló, vagy maga a megajándékozott. Az utalvány értékét szabadon lehet kiválasztani 20 euró és 200 euró összeghatárok között. Az ajándékutalványokat a Germanwings honlapján lehet beváltani valamennyi járatra, beleértve a közkedvelt „Blind Booking" szolgáltatást is, melynek során az úticél kizárólag a foglalás végén válik ismertté. Az utalvánnyal lehetőség nyílik kiegészítő szolgáltatások kifizetésére is, mint poggyászfeladás vagy ülőhelyfoglalás.

A Germanwings utalványai a vásárlást követő harmadik év végéig érvényesek. Amennyiben egy utalvány beváltását követően hátralévő összeg marad fenn, azt további repülőjegy vásárláshoz fel lehet használni az utalvány érvényességi határidejéig. Az utalvány értékhatárát meghaladó repülőjegy vásárlása esetén a különbözetet egyéb fizetőeszközzel, például hitelkártyával is ki lehet egyenlíteni.

A Germanwings ajándékutalványainak összegét a bankszámláról történő levonás és a hitelkártyás fizetés mellett PayPal rendszeren keresztül is ki lehet egyenlíteni. Az utalványt a vásárlást követő 24 óra múlva (bankszámláról történő levonás esetén a vásárlást követő öt nap múlva) lehet leghamarabb beváltani.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek