» Hírek

Idén is a Oneworld a legjobb légitársaság-szövetség

| | Nem érkezett még hozzászólás

A tavalyi győzelem után idén ismét a Oneworld lett a világ legjobb légitársaság-szövetsége a Global Traveler üzleti utazási magazin felmérése szerint. Így immáron harmadszorra kapták meg a nívós elismerést. Az Oneworld az utasszállító légitársaságok szövetségei közül a három nagy egyike, a Star Alliance és a SkyTeam mellett.

A szövetség tagjai között olyan komoly légitársaságokat találunk, mint az airberlin, az American Airlines, a British Airways, a Cathay Pacific, a Finnair, az Iberia, a Japan Airlines, a LAN, a Qantas, a Royal Jordanian és az S7 Airlines, valamint 25 további leányvállalat tartozik a szövetségbe. A Malaysia Airlines, a SriLankan és a Qatar Airways várhatóan jövőre fog csatlakozni. Évente megközelítőleg 360 millió utast reptetnek mintegy 160 ország körülbelül 860 repülőtere között. A Malév csődjéig a magyar nemzeti légitársaság is ennek a szövetségnek volt a tagja.

A szövetség a világ legjobbjának járó díj mellett a legjobb fedélzeti borok kategóriájában is győztes lett a Global Traveler felmérésén. De nem csak a Oneworld, hanem az egyes tagok is jól szerepeltek: a British Airways például négy kategóriában is díjat nyert. A legjobb business osztályú szolgáltatásnak járó elismerés mellett, a legjobb első osztályon felszolgált borokért, a legjobb első osztályon felszolgált vörösborért, és a legjobb business osztályon felszolgált vörösborért is díjazták.

Az American Airlines a legjobb elsőosztályú szolgáltatást kínáló belföldi járat, a legjobb észak-amerikai borok, a legjobb észak-amerikai habzóbor, és a legjobb észak-amerikai vörösbor miatt érdemelt ki magának elismerést. A LAN Közép/Dél-Amerika legjobb légitársasága, a Qantas pedig Ausztrália és Új-Zéland legjobbja lett.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

Minden perc ajándék! Töltse a szebbnél szebb őszi napokat családjával!

cobranco élménybeszámolót írt
Lagunák között (Görögország)
1 órája
cobranco új galériát hozott létre
Lagunák között (Görögország)
1 órája
rallymax új galériát hozott létre
Csenge és Attila két keréken 16. nap margójára
4 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.