Új Wintercarddal síelhető Alsó-Ausztria

Új Wintercarddal síelhető Alsó-Ausztria

Alsó-Ausztria új, három napra érvényes Wintercarddal rukkolt elő a téli szezonra, írja a Turizmus.com. A kedvező áru síbérlet Mostviertel és a Bécsi-Alpok nyolc legnagyobb síterületére érvényes, és tartalmazza a felszerelés kölcsönzési díját is.

Az új alsó-ausztriai Wintercarddal kifejezetten a kezdőknek és az újrakezdőknek szeretnék megkönnyíteni a dolgát abban, hogy belekóstolhassanak a síelésbe.

A síbérlet az egész 2012/13-as téli szezon alatt három tetszés szerint választott napon, Alsó-Ausztria nyolc legnagyobb síterületének – Annaberg, Hochkar, Lackenhof am Ötscher, Mitterbach, Mönichkirchen, Puchberg am Schneeberg, Semmering (Zauberberg), St. Corona am Wechsel – bármelyikén érvényes, összesen több mint 40 felvonórendszert és közel 120 kilométer sípályát téve elérhetővé. Újdonság, hogy idén a sífelszerelés bérlése (síléc, sícipő, botok, sisak) is ingyenesen jár a kártyához. További előnye, hogy átruházható, így több személy által felhasználható. A Wintercard felnőtteknek 99 euróba, fiataloknak (1994–97 között születettek) 90 euróba, gyerekeknek (1998–2006 között születettek) 60 euróba kerül. Megvásárolható a hegyi vasutak felvonópénztárainál és a Hofer üzletláncnál, valamint online is megrendelhető a hu.wintercard.at weboldalon.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek