PayPalt is elfogad a Germanwings

PayPalt is elfogad a Germanwings

A Germanwings a PayPal rendszerrel bővítette online fizetési lehetőségeinek körét a germanwings.com honlapon. A PayPal elsősorban az eBay-vásárlók körében ismert. Az újdonságnak köszönhetően a diszkont légitársaság utasai azonnal tudnak online fizetni a PayPal-azonosítójukkal anélkül, hogy a Germanwings honlapján számla- vagy hitelkártya adatokat kellene megadniuk.

A PayPal új, biztonságos fizetési lehetőségeket nyit meg a Germanwings utasai számára a hagyományos fizetési módszerek, pl. a hitelkártyás fizetés mellett. Többek között az előnyei közé tartozik, hogy gyors, hiszen elég egy PayPal azonosító és jelszó a tranzakcióhoz, illetve biztonságos is, hiszen védi a vásárló közvetlen pénzügyi adatait.

A Germanwings öt központi repülőtérről – Köln/Bonn, Stuttgart, Berlin-Schönefeld, Hannover és Dortmund - kínál járatokat több mint 90 európai, izraeli és észak-afrikai célállomásra. A diszkont légitársaság fiatal flottát üzemeltet, amely jelenleg 32 darab Airbus A319 típusú repülőgépből áll.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek