Csomag újrakezdőknek és offline üdülés Stájerországban

Csomag újrakezdőknek és offline üdülés Stájerországban

Ha egy téli szezon indul, akkor biztos, hogy egy osztrák tartomány ismét kitalál olyan újdonságot, amivel újabb vendégkört célozhat meg. Ezúttal olyan népes síelő tábort szólítanak meg a stájer hegyvidékeken, akiknek tagjai közt bőségesen találunk magyart. Ők az újrakezdő síelők népes serege – írja a Turizmusonline.hu.

Léceik már kissé elavultak, síruhájuk sem a legújabb módi, a sílifteknél való sorban állástól kellően viszolyognak, attól meg pláne kiveri őket a víz, ha felér velük a lift a hegytetőre – ahonnét valahogy le kellene épségben kerülni a mélybe. Nekik alakítottak most ki a Magas-Stájerország síterületein egy testre szabott csomagot, honfitársaink számára magyar nyelvű oktatóval, félpanziós szállással, és mindenféle földi és hegyi jóval.

A Turizmusonline.hu cikke arról is beszámol, hogy a stájer hegyekben az új sláger az offline üdülés, amikor jóga, meditáció, erdei séták, könyvolvasás és kötögetés a program, vagyis minden, ami nem a mai világ technikájáról szól. Mondjuk, szerintünk eddig is a teljes kikapcsolódásról kellett volna szólnia az üdülésnek az okostelefonok helyett.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek