» Hírek

Segít az utazástervezésben a Travelo

| | Nem érkezett még hozzászólás
A Travelo.hu utazási portál a korábban a C-Travel.hu-n elérhető szolgáltatásokat is kínálja, így az utazási magazinból mostantól a felhasználók az utazási ajánlatokat, a repülőjegykeresőt és a biztosításkalkulátort is elérhetik.

Egyesült a CEMP utazási portfoliójának két kiadványa, a C-Travel.hu és a Travelo.hu. A 2006 óta C-Travel.hu néven az Index utazási mellékleteként működő oldal beleolvadt a szintén CEMP kiadványként 2011 novemberében indult magazinos utazási tartalmat szolgáltató Travelo.hu portálba. Így a korábbi utazási szolgáltatások (belföldi szállásajánlatok és külföldi utazások, repülőjegykereső, utasbiztosítás-kalkulátor és autóbérlés) mostantól a Travelo releváns utazási tartalmaival közvetlenül összekötve kapnak helyet az oldalon, hogy az olvasók úticéljukról rögtön leírásokat, cikkeket, hasznos információkat is találjanak; vagy ha egy útibeszámoló felkeltette érdeklődésüket, rögtön meg tudják nézni azt is, hogy milyen ajánlatokat kínálnak a Travelo partnerei az adott helyre.  

A felhasználók keresési szokásainak és preferenciáinak változására reagálva tervezték át a keresőboxot és a találati lista szűrési opcióit is ezek figyelembevételével alakították ki. Az elmúlt évek tapasztalata és felhasználói visszajelzések eredménye alapján így a keresés során már egyszerre lehet külföldi és belföldi ajánlatok között válogatni, csupán egyetlen olyan, az utazó számára legfontosabb szempont megadásával is, mint például a nyaralásra rendelkezésre álló családi költségvetés, vagy a szabadsága időpontja. A találati listát több tucat szempont opcionális beállításával tetszőlegesen szűkíthetik a felhasználók, így egyszerűsödik a keresési folyamat, melynek a végén – ha a Travelo szálláshely- vagy utazási irodai partnere ezt lehetővé tette – azonnal le is foglalható a szállás, utazás.  

Az összeolvadás nem érinti az Ongo.hu utazási közösségi élménymegosztó oldalt, mely a CEMP utazási portfolióján belül továbbra is a Travelo szerkesztőségétől függetlenül működik, ezzel is teret engedve a felhasználóknak ahhoz, hogy saját tapasztalataikat nekik tetsző formában és stílusban oszthassák meg egymással szállodákról, utazásokról, úti célokról és turisztikai szolgáltatókról.  

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

SZILVESZTER! Rövidebb-hosszabb, busszal és repülővel! Kulturális körutazások minden igény szerint!

Laczko új galériát hozott létre
Trieszt,Miramare kastély
3 napja
wombat új galériát hozott létre
Sulawesi-Bunaken-Java-Menjangan-Bali
12 napja
wombat élménybeszámolót írt
Sulawesi-Bunaken-Java-Menjangan-Bali
12 napja
Mikeve élménybeszámolót írt
Mátrai hosszú hétvége - 1 nap
14 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.