» Hírek

Magyarországot népszerűsítik Ausztriában

| | Nem érkezett még hozzászólás

Az ausztriai magyar külképviseletek (Nagykövetség, Balassi Intézet, Magyar Turizmus Zrt.) összefogásában idén szeptembertől az év végéig 31 közös szervezésű rendezvény népszerűsíti Ausztriában hazánkat, a magyar kultúrát és a főbb turisztikai attrakcióinkat. Az UngarisheArt (magyar módra) című programfüzetet szeptember 20-án mutatták be a magyar képviseletek vezetői az osztrák sajtónak – olvasható az MT Zrt. hírlevelében.

Az immár negyedik alkalommal megvalósuló, sikeres összefogásnak köszönhetően egységes és átfogó képet kaphatnak az osztrákok Magyarországról. A félév során bemutatásra kerül Bécsben a magyar modernista festészetet megalapozó „Nyolcak” egyedülálló alkotásiból válogatott kiállítás. Ugyancsak érdekes színfoltja a programfüzetnek a magyar diaszpóra körében a közelmúltban indított turizmus-mozgalom, amelynek jegyében nyereményjáték indul a programfüzeten keresztül.

Turisztikai vonatkozású, szeptember végi programként került be a kiadványba a MÁV Nosztalgia linzi élményvonata, amelynek Linzbe érkezését már a jövő év májusi magyar napok előzetes beharangozásával is összekötik a szervezők. Folytatva a sikeres hagyományt, a bécsi magyar nagykövetség reprezentatív épületében, október 4-én idén is megrendezésre kerül a Nagy Magyar Turizmusnap elnevezésű szakmai rendezvény, amely a magyar és osztrák turisztikai szakma jelentős találkozási platformja. Ez alkalommal a Balaton és a Közép-Dunántúl régiószolgáltatói és attrakciói állnak majd a fókuszban.

A részletes programokat tartalmazó „Ungarische Art” című kiadvány letölthető az MT Zrt. külképviseleti honlapjának startlapjáról: www.ungarn-tourismus.at

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

Norka78 új galériát hozott létre
Grandtour of Scotland
1 napja
Norka78 élménybeszámolót írt
Skócia vonattal 4 nap alatt
1 napja
kynanggame új galériát hozott létre
Kỹ Năng Game
2 napja
rallymax élménybeszámolót írt
Egy vasútfotós kalandjai - Kétszer egy perc
4 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.