Októberben olcsó menük országszerte

Az egyelőre több mint hatvan budapesti mellett már 18 vidéki felső- és középkategóriás étterem is különleges, kedvezményes árú háromfogásos menüvel várja a harmadik Étterem Hét vendégeit októberben. A korlátozott számú helyek szerdától foglalhatók le az EtteremHet.hu oldalon.

A gasztronómiai programban résztvevő éttermek mindegyike 3300 forintos egységáron kínál háromfogásos menüket október 15. és 21. között. Az ár szervizdíjjal együtt értendő.

A legutóbbi, tavaszi Étterem Héten 66 étterem vett részt és összesen 13 231 vendég kóstolhatta meg a felkínált fogásokat, így a kiadott helyek 80 százaléka betelt - mondta el Kiss Zoltán, a gasztronómiai programot szervező DiningCity.com munkatársa a szerdán megrendezett sajtótájékoztatón. Az éttermek száma a korábbi évek tapasztalatai szerint várhatóan az étteremhétig tovább bővül - tette hozzá.

Az éttermekbe helyek csak a diningcity.hu internetes oldalon és csak korlátozott számban érhetők el, hiszen "a minőségi vendéglátás a cél".

Az egy hét alatt számos konyhatípust is kipróbálhatnak az ínyencségekre vágyók. Bemutatkozik a magyar, olasz, francia konyha mellett például a japán, a mexikói, az indiai és a thai is.

Érdemes időben foglalni, mert néhány étteremben már elfogytak a helyek. Szerkesztőségünk a budapesti helyek közül a Manna Lounge-ot és a Salaam Bombay indiai éttermet ajánlja, a vidékiek közül pedig kötelező a balatonszemesi Kistücsök.

A DiningCity.com által szervezett program ötlete New Yorkból indult, a holland Étterem Hét népszerűsége után pedig Belgiumban, Luxemburgban, Ausztriában, Olaszországban, Kínában, Szingapúrban és Magyarországon is bevezették a programot.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek