Ősszel nyit az új termálhotel Demjénben

Ősszel nyit az új termálhotel Demjénben

A Cascade Resort and Spa nevet fogja viselni Demjén legújabb szállodája. A várhatóan még az ősszel megnyíló hotelt a demjéni termálfürdő tulajdonosai építtetik. A fürdő szomszédságában lévő leendő wellness és konferencia hotel egyik különlegessége lesz a hallban lévő vízesés - adta hírül a Termál Online.

Az 50 szobás szálloda fő csapásirányát a kisebb konferenciák, céges rendezvények fogják jelenteni, a nagyterem teljes kapacitással 200 fős eseményekhez is alkalmas lesz. Az üzleti ügyfélkörre számító, Eger közelében lévő létesítményben panorámás lakosztályokat is kialakítanak, írja a Turizmus Online. A Cascade Hotelt majd a gyógyvíz miatt felkereső vendégeknek jó hír, hogy egy exkluzív orvosi spa részleg is lesz a hotelben, ahonnan közvetlen átjárást biztosítanak a Demjéni Termálvölgybe.

A szálló megnyitásával nem ér véget a Cascade Resort fejlesztése, ugyanis a építtetők terveznek egy második ütemet is, aminek keretében további 38 szobával növekszik a hotel férőhelye és a wellness részleget is tovább bővítik.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek