» Hírek

Egy nappal tovább érvényes a Balaton Mix jegy

| | Nem érkezett még hozzászólás

A május 18. és 28. között tartott Balaton7 rendezvény alatt a Balaton Mix kombinált vasúti és hajójeggyel rendelkező utasok egy nappal tovább élvezhetik a korlátlan számú díjmentes utazást a Balaton körüli vasútvonalakon és a Balatonon közlekedő hajójáratokon.

A Balaton Mix a MÁV-START Zrt. és a Balatoni Hajózási Zrt. kedvezményes jegykombinációja, amely kétféle időtartamra váltható, a 7 napos változat 2 szabadon választott napon, a 3 napos változat pedig 1 szabadon választott napon 0-24 óráig jogosít korlátlan számú díjmentes utazásra a Balaton körüli vasútvonalakon és a tavat átszelő hajójáratokon. A jegy akkor válik érvényessé, ha az utas a kiválasztott napot az utazás megkezdése előtt ráírja a jegyre.

A Balaton7 rendezvény idején a 7 napos változat 2 helyett 3 teljes napra szóló korlátlan utazást, az 3 napos változat pedig 1 helyett 2 teljes napra szóló korlátlan utazást tesz lehetővé.

A Balaton Mix-hez kapcsolódva 50 százalékos kedvezményű alkalmi menettérti jegy váltható az ország bármely kiinduló vasútállomásáról a balatoni cél vasútállomásra.

A vasúttársaság megfelelő járatain a felnőtt, gyermek és családi Balaton Mix jeggyel személyenként 1 db kerékpár díjmentes kerékpárjeggyel szállítható (pl. családi Balaton Mix jeggyel utazó 2 felnőtt és 2 gyermek 4 db kerékpárt szállíthat) az utazásra megjelölt napon/napokon a rendelkezésre álló szabad helyek függvényében. A díjmentes kerékpárjegyet az utazás megkezdése előtt meg kell váltani. A hajótársaság menetrendjében a kerékpárszállításra kijelölt személyhajókon a felnőtt és a gyermek Balaton Mix jeggyel, illetve a kompjáratokon a felnőtt és gyermek változat mellett a családi jeggyel is, ugyancsak a rendelkezésre álló szabad helyek függvényében és személyenként 1 db kerékpár szállítható díjmentesen.

A Balaton Mix kedvezményes ajánlatokról részletes tájékoztató a vasúttársaság honlapján, a www.mav-start.hu oldalon található, illetve a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálat 06 (40) 49 49 49-es telefonszámán kérhető.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

Akciós wellness Foglalj szállást Mórahalmon, és vásárold meg fürdőjegyed mindössze 500 Ft-ért!

cobranco élménybeszámolót írt
Lagunák között (Görögország)
1 napja
cobranco új galériát hozott létre
Lagunák között (Görögország)
1 napja
rallymax új galériát hozott létre
Csenge és Attila két keréken 16. nap margójára
6 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.