A KLM újraindítja Amszterdam-Dallas járatát

A KLM április 30-ával újraindította Amszterdam és Dallas/Fort Worth közötti közvetlen járatát. Ez a szolgáltatás csak a nyári szezonban üzemel, október 27-ig.

Az Amszterdam-Dallas/Fort Worth közötti járat heti öt alkalommal repül, Airbus A330-200-as repülőgéppel, áll a légitársaság sajtóközleményében. A KLM 2008. márciusában repült először Dallas/Fort Worthbe. Tavaly télen a KLM és partnere, a Delta Air Lines úgy döntött, hogy ezen útvonalon csak nyáron üzemeltet járatot, tekintve, hogy a kereslet erős szezonális ingadozást tanúsított és a transzatlanti piacon az egész iparágban felesleges kapacitások mutatkoztak.

Napi több, mint 260 transzatlanti járatával, és 144 repülőgépet számláló flottájával, az AIR FRANCE- KLM, Alitalia és Delta Air Lines által létrehozott Transzatlanti együttműködés célállomások széles körével áll utasai rendelkezésére, több transzatlanti járattal. A Transzatlanti Együttműködés hét gyűjtő-elosztó repülőtér köré szerveződik: Amszterdam, Atlanta, Detroit, Minneapolis, New York-JFK, Párizs-CDG és Róma Fiumicino köré.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek