Félárú jegy a megrögzött Szigetelőknek

Félárú jegy a megrögzött Szigetelőknek

Az idei jubileumi Sziget fesztiválon 50 százalékos kedvezménnyel veheti meg hetijegyét, aki valamilyen módon igazolja, hogy már legalább három korábbi Szigeten részt vett. A jogosultak ehhez egy saját névre szóló érintésmentes (PayPass) OTP Maestro Fesztiválkártya igénylése után kaphatják meg a kedvezményt.

"Az eddigi 19 Szigetnek mintegy ötmillió látogatója volt; a 20. rendezvény egyik fő célja a törzsszigetesek megszólítása. Azok kapnak kedvezményt, akik május 2. és július 15. között igénylik ezt a Fesztiválkártyát, és a fesztivál blogjára feltöltik korábbi karszalagjaik fotóit vagy más módon, például videókkal, sztorikkal kétség kívül igazolják, hogy már legalább három évben kint jártak a Szigeten" - jelentette be Gerendai Károly, a Sziget Szervezőiroda ügyvezetője a keddi budapesti sajtótájékoztatón.

A Szigeten valamennyi MasterCard vagy Maestro PayPass bankkártyával lehet fizetni. A helyszíni költésekhez pedig marad a tavaly már alkalmazott Metapay fesztiválkártya. A diákoknak újra jár az akár 50 százalékos csoportos kedvezmény, illetve a tavalyi újdonságok közül a percalapú mobiltelefonos belépő és a félárú jegy 23 óta utáni belépés esetén is elérhető lesz idén is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek