Országimázsunkról tartanak konferenciát

Magyarország országimázsáról szerveznek konferenciát május 3-án a Corvinus egyetemen. Az előadások és kerekasztal-beszélgetések a turizmus helyzetével, az ország külföldi megítélésével és a hungarikumokkal is foglalkoznak.

A hazánk országimázsáról tartott konferenciát az Antall József Tudásközpont és a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdaságföldrajz Tanszék – Turizmus Kompetencia Központja közösen szervezi, a helyszín az egyetem aulája lesz.

A rendezvény az első állomása az AJTK és a BCE országimázs témájú konferenciasorozatának, melynek célja alkalmat biztosítani párbeszédre az országimázst formáló intézményi és piaci szereplők között Magyarország pozitív imázsának erősítése érdekében.

A konferencia során a meghívott szakemberek előadásokban és három kerekasztal-beszélgetés keretében vázolják fel a magyarországi turizmus helyzetét, az ország külföldi megítélését, majd pedig a kézműves hungarikumok, a magyar alapanyagok és gasztronómia, valamint a magyar mellőzött borfajták kerülnek terítékre.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött: madeinhungary@ajtk.hu. További információ: facebook.com/madeinhungarykonferencia.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek