» Hírek

Iskolai rajzverseny egy sétarepülésért

| | Nem érkezett még hozzászólás
A Ryanair versenyén dobogós három iskola sétarepülést nyerhet, mely során madártávlatból csodálhatják majd meg a diákok Budapestet.

Általános iskolásoknak hirdetett képzőművészeti versenyt a Ryanair fapados légitársaság, a verseny fődíja sétarepülés három iskola egy-egy osztálya számára. „Az egekbe fel“ című versenyen induló diákok festhetnek, rajzolhatnak vagy akár szobrot is készíthetnek. Egy a lényeg: a műnek a Ryanair egyik budapesti repülőgépét kell ábrázolnia útban a 32 úticél közül az egyikre, ezt kérik az alkotásban is megnevezni avagy szemléltetni.

A nevezéshez valamilyen rejtélyes okból GIF formátumban, 346x335 pixeles méretben kell beküldeni a rajzokat március 11-ig a schools@ryanair.com címre. Iskolánként egyetlen rajzot várnak, a levélben a mű címét, a készítő iskola és osztály nevét és az iskola/tanár elérhetőségét is meg kell adni.

A beérkezett alkotások közül a legjobbnak ítélt 32-t helyezik el a Ryanair.com/hu oldalon, amelyekre a weboldalra látogatók szavazhatnak majd. A 3 legtöbb szavazattal rendelkező iskolát 2012. március 19-én értesítik. A győztes iskolák VIP repülőutat nyerhetnek (40 tanuló iskolánként), amely során madártávlatból csodálhatják majd meg a diákok Budapestet.

A ryanaires sétarepülés Budapestről indul és Budapestre érkezik, eközben nem száll le más reptéren/országban, tehát útlevél sem kell a nyerteseknek. A légitársaság ugyanakkor a kiírásban leszögezi: fenntartja a jogot, hogy ezen ajánlatát a saját belátása szerint a jövőben bármikor megváltoztassa vagy visszavonja.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

Indiánnyár Járja be idén ősszel is a világot: Prágától Madridig, Münchentől Dubai-ig! (x)

szalay3 új galériát hozott létre
Szlovákia, Stará Ľubovňa (Ólubló), SzG3
3 napja
szalay3 új galériát hozott létre
Szlovákia, Levoca (Lőcse), SzG3
3 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.