Féláron eteti utasait csütörtökön a MÁV

A magyar vasúttársaság is csatlakozik a Torkos Csütörtök nevű félárú éttermi akcióhoz: csütörtökön az InterCity vonatok és a nemzetközi vonatok étkezőkocsijaiban féláron fogyaszthatnak az utasok.

Idén is mintegy ezer hazai vendéglátóhelyen ehetünk és ihatunk féláron a Torkos Csütörtök alkalmából: nemcsak éttermekben, de a belföldi IC-k és a nemzetközi vonatok étkezőkocsijaiban is. Míg az éttermekbe helyfoglalás nélkül nincs sok esélyünk bejutni, addig a vonatokon érkezési sorrendben történik a kiszolgálás. Valamennyi ételt féláron kínálják, ám az italok közül csak egyet választhatnak féláron az utasok.

A vasúttársaság közleménye szerint belföldön a Pécsre, Debrecenbe, Miskolcra, Nyíregyházára valamint Budapestre közlekedő IC-k büfékocsijaiban ehetnek féláron az utasok, valamint a nemzetközi forgalomban közlekedő étkezőkocsikon az akció napján Biharkeresztes és Hegyeshalom határállomásokig. Ez összesen közel 50 járatot jelent.

A Torkos Csütörtökön az első, étkezőkocsival közlekedő vonat Hamburgba indul 5:25-kor a Keleti pályaudvarról, míg az utolsó szerelvény, amelyen akciós étel- és italkínálat igényelhető, a Hámor InterCity, amely 19:54 kor indul Debrecenből Nyíregyházára.

Egy kávé féláron 150-200 forint körül kapható, az omlettek 4-500 forintért, a főételek pedig járattól függően 800-1400 forint között. Részletes étlapokat itt találnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek