» Hírek

Air Berlin-jegyekre gyűjthetnek a Malév-törzsutasok

| | 8 komment
A Malév leállása után hoppon maradt törzsutasok kedvezményei mégsem vesztek el teljesen. A német Air Berlin légitársaság bejelentette, hogy a Duna Club utasok átléphetnek a cég törzsutasprogramjába, tagsági szintjük megtartásával. A maléves pontjaikat azonban nem vihetik át az új rendszerbe.

A megszűnt magyar légitársaság, a Malév utasai törzsutasszintjüket azonnal átvihetik az Air Berlin törzsutas programjába, a Topbonusba, áll a légitársaság közleményében. A Duna Club tagjai idén május 31-ig jelentkezhetnek a Topbonus programba. Február 6. óta az Air Berlin naponta indít járatokat Berlinből Budapestre, Európán belüli csatlakozásokkal.

Fotó: László Viktor / Indafotó

A Duna Club programból a Topbonus programba való átjelentkezéssel kapcsolatos információkat az érdeklődők az airberlin.com/dunaclub oldalon találják meg. A Topbonus programnak jelenleg több mint 2,8 millió tagja van. Az összegyűjtött mérföldeket ingyenes utazásokra, illetve Air Berlin Business Class Upgrade (üzleti osztályú felminősítés) céljára lehet beváltani.

Az Air Berlin Németország második legnagyobb légitársasága, 9200 alkalmazottat foglalkoztat. Légiflottája 170 repülőgépet foglal magába, amelyek átlagkora 5 év, így elmondható, hogy az Air Berlin rendelkezik Európa legfiatalabb flottájával. A cég 40 ország 162 repülőterére szállít utasokat. 2011-ben több mint 35 millió utas vette igénybe szolgáltatásait.

Az Air Berlin várhatóan március 20-án csatlakozik a nemzetközi Oneworld légiszövetséghez, melynek egyébként a Malév is tagja volt. Az összegyűjtött törzsutaspontok általában a partner légitársaságok járataira is érvényesek.

A német cég jelenleg is közös járatszámmal árul repülőjegyeket a Oneworld-tagsággal rendelkező American Airlines, British Airways, Finnair, Iberia, Royal Jordanian, S7 és Japan Airlines légitársaságokkal. 2011 decemberében az Air Berlin stratégiai partnerségi megállapodást kötött az Etihad Airways légitársasággal.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

Akciós wellness Foglalj szállást Mórahalmon, és vásárold meg fürdőjegyed mindössze 500 Ft-ért!

cobranco élménybeszámolót írt
Lagunák között (Görögország)
5 napja
cobranco új galériát hozott létre
Lagunák között (Görögország)
5 napja
rallymax új galériát hozott létre
Csenge és Attila két keréken 16. nap margójára
10 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.