» Hírek

Már PayPalt is elfogad a Malév

| | Nem érkezett még hozzászólás
Újfajta fizetési módokat vezetett be a Malév, amelyekkel biztonságosan vásárolhatunk a cég weboldalán. Ha átutalással fizetünk, két napig tartják a lefoglalt jegyet, ha PayPallel, akkor nem kell minden vásárláshoz megadni a kártyaszámot.

Ezentúl banki átutalással, de még a szuper biztonságos PayPallal is kiegyenlíthetjük repjegyeink árát. A banki átutalás azoknak lehet előnyös, akik még megbeszélnék családtagjaikkal, barátaikkal az utazást, de olyan kedvezményes ajánlatra bukkantak, amire azonnal le akarnak csapni. Csak lefoglalják a járatot a légitársaság weboldalán, majd a banki átutalás opciót választják, így a visszaigazoló mail utasításait követve csak 48 órán belül kell elküldeni a repjegy árát.

tk3s ji00405

Amennyiben az átutalás helyett egy még biztonságosabb fizetési módot választanánk, a PayPalt kell használunk, vagy ha még nem vagyunk tagok, fiókot kell nyitnunk a www.paypal.com oldalon, ahol magyarul is rendelkezésre állnak az információk erről a remek rendszerről. A PayPal nagyon biztonságos, egyszerűen kezelhető, és világszerte elfogadott fizetési mód. Minden ötödik online vásárlás ezen keresztül zajlik, és több mint 103 millió aktív felhasználója van - ennyien csak nem tévednek. Egyszerűen regisztráljuk be kártyánkat, és elfelejthetjük az adataink kiadásától való rettegést. A fizetés innentől a PayPal oldalával történik, a kódjainkat nem kell újra és újra beírni. A Malév oldalán ezt az opciót választva a PayPal oldalára irányítanak, és itt fizethetünk a repjegyért.

Banki átutalással ezekbe az országokba vehetünk jegyet: Amerikai Egyesült Államok, Belgium, Bulgária, Cseh Köztársaság, Dánia, Egyesült Királyság, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Lengyelország, Libanon, Magyarország, Németország, Olaszország, Oroszország, Románia, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szlovákia, Törökország.

PayPallal euróban, angol fontban, forintban és  amerikai  dollárban fizethetünk.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

Minden perc ajándék! Töltse a szebbnél szebb őszi napokat családjával!

cobranco élménybeszámolót írt
Lagunák között (Görögország)
15 órája
cobranco új galériát hozott létre
Lagunák között (Görögország)
16 órája
rallymax új galériát hozott létre
Csenge és Attila két keréken 16. nap margójára
5 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.