Kísértetekkel felszerelt vadasparki kocsikázást tartanak Szegeden

Kísértetekkel felszerelt vadasparki kocsikázást tartanak Szegeden

Október 31-én ugyanis a Szegedi Vadasparkban is Halloween estet tartanak. A rendezvény délután ötkor kezdődik, ahova az ötletes jelmezeket is feltöltő látogatókat jutalmakkal várják. A szervezők még a témáját is megadták az idei halloweeni öltözéknek, így aztán a legjobb, ha mitológiai szörnynek vagy legendás állati lénynek öltözünk, de a vámpírokat és boszorkákat is szeretettel látják. A felvonulás este hétkor az oroszlánoktól indul, és a borjúfókák medencéig jut.

Az este során több helyszínen is játékos feladatokkal várják a családokat, amely során cukorkákat gyűjthetnek össze. Ehhez a gyűjtőtasakokat és benne a boszorkánykonyhán készülő forró teához a kuponokat a zsiráfház előtti első állomáson lehet majd kérni. De be lehet majd nevezni kísértetiesnek ígért lovaskocsikázásra is, amely az állatkert gazdasági bejáratánál, a karmosmajom bemutatóhelyének közeléből indul. És mivel este hat után a vadaspark jelentős része ekkor már esti sötétségbe borul, a látogatóknak azt tanácsolják, hogy vigyenek magukkal lámpákat, külön figyelve arra, hogy se egymás, se az állatok szemébe ne világítsanak.

Fotó: Szegedi Vadaspark

A kora esti programok között lesz majd rozsomák, oroszlán és hiéna etetés, miközben a hüllőkedvelők az afrikai tompaorrú krokodil etetését nézhetik végig. De a látogatók szeme előtt lakmároznak majd a barnamedvék, utána pedig az ormányos medve tart egy kis bemutatót a közönségének. Ha pedig már a fekete jaguárt is látták falatozni, akkor a békésebb élményszerzés reményében menjenek tatut simogatni a vadaspark trópusi házába.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek