Így vészelte át ezer kutyus az Irma hurrikánt

Így vészelte át ezer kutyus az Irma hurrikánt.

Miközben Florida és a Karib-térség próbálja romjaiból összeszedni magát az Irma hurrikán pusztítását követően, akadnak olyan történetek, amelyek reményt adhatnak, amikor az emberiségnek igazán szüksége van rá. Ezek egyikében négylábúak szerepelnek – írja a Condé Nast Traveler.

All smiles! // Dogs of Hurricane Irma . . . . . . . . . #photography #hurricane #irma #dog #dogsofinstagram

MK Marasco (@mkmarascophotography) által megosztott bejegyzés,

Az orlandói Hyatt Regency szálloda közel ezer kutyának és családjuknak nyújtott otthont az elmúlt hétvégén. Bár a szálloda normál üzletmenet mellett is szívesen látja vendégeik házi kedvenceit, az Instagram fotókat elnézve ezúttal kimaxolták a vendégszeretet fogalmát. A szőrős állatkák szabadon közlekedhettek az egész épületben.

Keressük együtt az Év kutyabarát helyét!
Hol a legjobb együtt a kutyáknak és gazdiknak? A kutyabarat.hu megbízásából immár negyedik alkalommal keresik hazánk legjobb kutyabarát helyszíneit, összesen nyolc kategóriában.
A nevezési időszak október 3-ig tart, a szavazás pedig az Állatok Világnapján, október 4-én indul és október 31-én ér véget. Szavazzon Ön is! További részleteket ebben a cikkünkben olvashat.

A hotel büszkén jelentette be, hogy az Irma hurrikán tombolása alatt négyezer-ötszáz vendéget és több mint kilencszáz kutyát látott vendégül. Normális esetben a kutyával utazó vendégeknek 150 dollár végtakarítási díjat kell fizetni, ezt most a különleges helyzetre való tekintettel 50 dollárra mérsékelték.

#waitingonirma #rescuedogsarebest #adoptdontshop

Stephanie Ceccarelli Orozco (@stephorozco) által megosztott bejegyzés,

A szálloda közelében úgynevezett kutyasétáltató állomások is vannak (itt a gazdi mindent megtalál, ami a kutyapiszok kulturált felszedéséhez és eltüntetéséhez szükséges), ezeket most a szálloda parkolójának végébe helyezték el, hogy az esős, szeles időben ne kelljen túl messzire menni a gazdiknak és az ebeknek.

Számos vendég tette közzé köszönetét a szállodának az Instagramon vagy más közösségi oldalon. Természetesen a nehéz időkben nem csak Orlandóban voltak hősök: a beszámolók szerint szerte a térségben sosem látott összefogás és segítőkészség tapasztalható.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek