Már unja a klasszikus szafarit? Aludjon tigrissel bérelt házának kertjében!

Már unja a klasszikus szafarit? Aludjon tigrissel bérelt házának kertjében!

Ha több izgalomra vágyik, mint amit egy hagyományos szafari adhat, béreljen házikót az angliai Kentben! Ébredéskor két igazi tigrissel nézhet farkasszemet - mindössze egy üvegfal választja majd el tőlük.

Rendhagyó vállalkozásba fogott a Port Lympne szafari park Nagy-Britanniában - írja a Telegraph. Egy két hálószobás kis házikóban szállásolják el azokat, akik a szokásos turistaprogramok mellett a szó lehető legszorosabb értelmében szeretnék megtapasztalni a vadállatok közelségét, és maradandó élményre vágynak. Hogy mit tud ez a házikó? Ha kibérli, két kifejlett tigris: a 19 esztendős Tugs és néhány évvel fiatalabb párja, Ingrid társaságában hajthatja álomra a fejét.

 

Fotó: Port Lympne Reserve

Az apartman ugyanis a rezervátum tigrisek uralta részének kellős közepén fekszik, és csak egy vastag üvegfal választja el a vadállatoktól. Akár fogmosás közben is megfigyelheti minden lépésüket az, aki ott éjszakázik - sőt megleshet mindent, ami a színfalak mögött zajlik. A gondozók szerint a nyitás első napjaiban Tugs és Ingrid rendszeres szerelmi légyottokkal szórakoztatta a publikumot; manapság azért már visszafogják magukat. Az alábbi videón megnézhetik őket:

 Az élményért cserébe borsos árat kér a park, igaz, egyúttal az ott élő több mint 700 állatot is láthatjuk, biztos távolságon belül.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek