Cukiság a családnak: kutyaszépségverseny és cicasimogató az állatotthon nyílt napján

A HEROSZ Budapesti Állatotthona október 8-án rendezi meg a már hagyományosnak számító őszi nyílt napját. Lesz kutyaszépségverseny, garázsvásár és bográcsozás is.

A látogatók közelebbről is megismerkedhetnek az otthon lakóival, és azzal a kis létszámú, de annál lelkesebb csapattal, akik nap mint nap azon dolgoznak, hogy minél több gazdátlan állat kerüljön szerető családhoz. Az egész család egy igazán izgalmas, vidám napot tölthet el akár saját kutyussal, akár az állatotthon védencei társaságában.

 

Fotó: HEROSZ Állatotthon

A szervezők és Barabás Éva, a Nyílt Nap háziasszonya ezúttal is számtalan érdekes programmal várják a látogatókat. Kutyás ügyességi vetélkedők, kutyaszépségverseny, cicasimogató, kutyasétáltatás, kutyakozmetikai tanácsadás, egzotikus állatbemutató és tombola is szerepelnek a programok között. A kicsiknek ingyenes lovaglással, arcfestéssel és gyereksarokkal kedveskednek a szervezők, és természetesen nem marad el a már tradíciónak számító garázsvásár és bográcsozás sem.

A rendezvény vendége lesz Dr. Varga Károly gyermekorvos és REX nevű kutyája is. A doktor Úr arról mesél majd, hogy segítik az állatok a kis páciensek gyógyulását, és miért tartotta fontosnak kiharcolni, hogy Rex a gyermekorvosi rendelő állandó „alkalmazottja" maradhasson.

Idén több közismert személyiség - Hernádi Judit, Für Anikó, Trokán Anna, Vastag Tamás, Nyári Dianais csatlakozik a Nyílt Nap látogatóihoz.

Az állatotthon reggel 10 órától délután 15 óráig áll nyitva az érdeklődők előtt, Budapest XXII. kerületében, a Brassói és Nyél utca találkozásánál.

Az állatotthon állandó telt házzal működik, 70-80 kutyának és 20-30 macskának tud ideiglenes menedéket adni. Éves viszonylatban kb. 300 kutyát és 150 macskát sikerül gazdához juttatniuk. Rajtuk kívül kisrágcsálók (hörcsög, degu, csincsilla), kisragadozók (vadászgörény, borz, mosómedve), díszmadarak (pinty, különféle papagájok), hüllők (kígyók, békák, különféle teknősök) is az otthon lakói.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek