Applikáció mutatja, hol borozgathatunk kutyával együtt

Applikáció mutatja, hol borozgathatunk kutyával együtt

Ahogy a kutyatartás kultúrája fejlődik hazánkban, egyre több vendéglátóhely és turisztikai szolgáltató teszi lehetővé, hogy a gazdáknak ne kelljen lemondani kutyájuk társaságáról semmilyen helyzetben. Ezért a Kóstolom borturisztikai mobilalkalmazás fejlesztői és a Kutyabarát.hu tulajdonosa közösen térképezik fel a hazai borvidékek kutyával is látogatható helyeit.

A 2012-ben indult Kutyabarát.hu weboldal célja, hogy a kutyabarát helyek legnagyobb online adatbázisát hozza létre. Jelenleg közel 500 kutyabarát hely és közel 100 kutyás szolgáltató található meg a portálon. A Futurion által fejlesztett Kóstolom mobilalkalmazás augusztus óta bárki számára regisztráció nélkül elérhető, célja, hogy a borkedvelő, borturizmusra nyitott közönséget összekösse a borvidékeken megtalálható borászatokkal, vendéglátóhelyekkel, szállásadókkal.

Adatbázisában már közel, felhasználók által is értékelhető 1000-féle bor található, és összesen közel 500 szolgáltató adatlapja érhető el egy gombnyomásra az applikációban. Az alkalmazás most már nemcsak a kutyabarát boros vendéglátóhelyeket és boros pincéket mutatja meg, de új elemként köztük az akadálymentesített helyek is külön megjelölést kapnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek