Ennél jobb dolgot szálloda még nem tett!

Ennél jobb dolgot szálloda még nem tett!

Amikor szállodába megyünk, vár ránk egy csomó olyan dolog és élmény, ami otthon nem adatott meg: terülj-terülj asztalkám a svédasztalos reggelik formájában, folyamatosan rendben tartott szoba a takarítóknak hála, és persze a szálloda méretétől és besorolásától függően úszómedencék és egyéb kényeztető szolgáltatások. Aztán mikor haza indulunk, ezeket sajnos mind hátra kell hagynunk. Egy kaliforniai hotel viszont előállt egy ötlettel, ami legalább egy picit változtat ezen.

A kaliforniai Westin Mission Hill golfszálloda ugyanis ideiglenes befogadóként magához vesz mindig egy kutyát a közeli állatmenhelyről, és ha valamelyik vendégnek a szívéhez nő a kutyus, magával viheti a négylábút, így legalább neki nem kell búcsút mondania, amikor elindul haza.

Fotó: . / Northfoto

Persze eddig is voltak szálláshelyek, akik tartottak kabalaállatot, és a kisgyerekes családoknál sokszor sírás volt a vége, ha a hotel kutyájától vagy macskájától is el kellett búcsúzni a nyaralás végén. A Westin ezen annyiban változtat, hogy lehetővé teszi, hogy a vendégek örökbe fogadják a megkedvelt kisállatot, ha van ehhez kedvük és persze lehetőségük.

A program már több mint egy éve működik, és hamarosan az 50. kutya örökbeadását ünnepelhetik majd. A Travel+Leisure értesülései szerint az ünnepségre az összes eddigi örökbefogadó vendéget és négylábú társaikat is meghívták.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek