Kutyával is részt vehet a Torkos Csütörtökön

Idén külön aloldalon kereshetőek azok a Torkos Csütörtökhöz csatlakozó vendéglátóhelyek, ahová állat is bevihető.

Tekintettel a tavaly indított Utazz kutyával! kampány sikerére, idén külön aloldalon kereshetőek azok a Torkos Csütörtökhöz csatlakozó vendéglátóhelyek, ahová állat is bevihető, írja az itthon.hu blog. 

Fotó: Steve Russell / Europress / Getty

Az elmúlt néhány évben látványosan, „gombamód" szaporodott azoknak a színvonalas turisztikai szolgáltatásoknak a száma Magyarországon, amelyek lehetővé teszik a kikapcsolódást kutyának és gazdájának egyaránt. Egyértelmű igény mutatkozik e szolgáltatások a további bővítésére. Ezt szem előtt tartva a tavalyi Utazz kutyával! kampányra épülve ebben az évben már kutyabarát helyekre is lehet keresni az akcióhoz csatlakozott éttermek listájában, régiók szerint.

Érdemes időről időre visszatérni a Torkos Csütörtök akció étteremkereső oldalára, hiszen február 9-éig még bővül a lista. A kedves gazdikat ezúton is arra kéri a Magyar Turizmus Zrt.: ha nem találják kedvenc helyüket a kínálatban, biztassák őket a csatlakozásra! A vendéglátóhelyek szintén a torkoscsutortok.itthon.hu oldalon csatlakozhatnak.

A gazdiknak szóló kutyás etikettről itt talál anyagokat.

Idén még annyiban változik a Torkos Csütörtök feltételrendszere, hogy az akció során az alkoholtartalmú italokat nem lesz kötelező féláron adni. Minden másra, a teljes étel- és alkoholmentes ital fogyasztásra továbbra is 50 százalék kedvezményt kell adniuk a csatlakozó vendéglátóhelyeknek.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek