Egy éjszaka a londoni állatkert oroszlánjai között

Egy éjszaka a londoni állatkert oroszlánjai között

 

 

A londoni állatkert látogatói hamarosan akár az oroszlánbarlangban is éjszakázhatnak, ha elég bátrak hozzá – írja a DailyMail.

2016 tavaszától megnyílhat az állatkert Oroszlánok Földje nevű részlege, ahol valódi szafarit idéző hangulat várná az érdeklődőket. A tervek szerint az elkülönített területen kilenc darab négy fős, 167 négyzetméteres luxuskunyhót építenének fel, melyeket ki lehetne bérelni egy-egy éjszakára és onnan figyelni az állatok királyát, ahogyan eddig még sohasem láthattuk. Exkluzív vezetett túra keretében ismerkedhetnénk meg az oroszlánokkal és a gondozók még az etetésbe is bevonnának minket.

Ázsiai oroszlánokFotó: Facebook / ZSL London Zoo

 

Ha a terveket elfogadják, a bővítés új otthont teremtene a súlyosan veszélyeztetett fajnak számító ázsiai oroszlánok számára. Az állatkert vezetősége természetesen arról is gondoskodna, hogy az Oroszlánok Földjén vendégeskedő látogatók kíséret nélkül ne tudjanak az oroszlánok közé tévedni. Ha a városi tanács rábólint az ötletre, már novemberben elkezdődhet az építkezés, februártól pedig már foglalhatóak lesznek a kunyhók.

Ön kipróbálná?

Naná, felejthetetlen élmény lehet! - 52
Eszem ágában sincs, félek az oroszlánoktól. - 13

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek