Sehol nem szolgálják ki az agresszív kismalacokat

Nemrég Londonban került az újságok címlapjára egy kocsmában balhézó törpemalac, most pedig egy amerikai Burger Kingben hívták rá a rendőröket egy fajtársára, aki mindenáron falatozni akart. Egyik történet sem zárult happy enddel: a brit malacot letiltották a sörről, az amerikai malac pedig nem kapott sajtburgert. Viszont legalább egyikükből sem lett szalonna.

A dél-londoni, West Norwood-i Conquering Hero kocsma ad otthont Frances Baconnek, a vietnámi törpemalacnak. Tulajdonosai, a kocsmát üzemeltető Ian és Vicky Taylor-Ross nemrég kénytelenek voltak letiltani a malacot a sörről, mivel pár pohárka után balhézni kezdett a vendégekkel. Ian és Vicky hathetes kora óta neveli a négy éves törpemalacot, aki törpesége ellenére szép nagyra hízott. A törpemalacok ugyanis valóban kisebbek a házidisznónál, de nem sokkal: bár malackorukban tényleg aprócskák, felnőttkorukra simán megnőnek 50, sőt némelyik 100 kilósra is.

Galéria: Vietnámi malacokFotó: New York Daily News Archive / Europress / Getty

Frances nagyon szereti a sört, és a pub vendégei rendszeresen meg is kínálták sörrel és almaborral, a tulajdonosok azonban most mindenkit arra kérnek, ne itassák a malacot, mivel az agresszív lesz az alkoholtól, és megpróbálja felöklelni a vendégeket. Francest a bárpultból is ki kellett tiltani, mivel a rágcsálnivalókat is megpróbálta ellopni — szerencsére senki nem árulta el neki, hogy miből készül a briteknél pork scratchings néven árult zacskós töpörtyű.

Amerikában mindeközben egy Burger King előtt várta egy fekete csüngőhasú malac türelmesen, hogy kinyisson a gyorsétterem. Noha az étterembe nem engedték be, egy vásárló burgonyaröstivel kínálta meg. A disznó ezen felbátorodva elállta a McDrive-ot, és nem engedte tovább az autóból rendelőket, sőt egy vendéget lábon is harapott. A személyzet kihívta a rendőrséget, de szerencsére az eset nem végződött tragédiával, ugyanis időközben a malac tulajdonosa is előkerült, és hazavezette a szökevényt.

Az étteremben randalírozás mellett a malacok a turisták vegzálásában is feketeövesek, ha a kajáról van szó. A Bahamák egyik lakatlan szigetén az ott lakó fekete foltos disznókolónia tagjai például az áttetszően kék tengervízben úszkálva igyekeznek falatokat koldulni a hajón érkező kirándulóktól. Szupercuki fotókat ebben a korábbi cikkünkben talál.

Az Amazonas Nyíregyházára költözött!
Ha már végiglátogattuk az összes fürdőt, szintén jó családi programnak ígérkezik a Nyíregyházi Állatpark, ahol a legújabb látványosságnak a decemberben megnyílt Viktória ház számít, ami a különleges állatok gyűjteménye. Képekért, további információért látogasson el az Állatkert honlapjára! (X)
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek